Valencia

Turen går til Valencia
Las Fallas Festival

4 dages tur

 Las Fallas i Valencia er en spektakulært festival, som viser sin bedste side af Valencia. Vi skal bl.a se de mange hundrede Ninots papmachefigurer  og have selve ”Seancen la crema” (afbrændingen) med. Vi besøge også museet hvor de opbevare de ”overlevende” Ninots, Valencia`s akvarium Oceanografic, katedralen San Nicolas  samt det store marked i centrum af byen. Nogle af seværdighederne er på egen hånd.

Dag 1. Vi kører i bus fra Almuñécar til Valencia med diverse stop undervejs. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel. Når vi ankommer til hotellet får vi vores værelser udleveret. Resten af dagen / aftenener på egen hånd.

Dag 2. Næste dag skal vi bl.a  besøge Museo Faller de Valencia med de mange dukker hvor nogle er helt tilbage fra 1920`erne. Senere fortsætter vi til Oceanografic hvor vi bl.a skal se et flot delfin show og de mange akvarier. Fra akvariet fortsætter vi ind til Valencia`s centrum.
Resten af dage er på egen hånd.

Dag 3. I dag skal vi besøger Museo de la Seda. Bygningen er af gotisk oprindelse og stammer fra det femtende århundrede. Bygningen indeholder fresker, vægmalerier, mosaikker og silkedragter. Fra museet går vi indtil den indre by hvor vi skal besøge markedshallen og katedralen for dem som er interesseret. Derefter er der tid på egen hånd til at se mere af byen. Om aftenen er der den store ”finale” La Crema (afbrændingen) af figurerne.

Dag 4. Efter morgenmaden begynder vi vores hjemtransport. På hjemvejen holder vi pauser efter behov. Ankomst Almunecar kl. ca. 20.00 Denne tur er ikke egnet for gangbesværede.

Endeligt program udleveres i bussen på vej til Valencia.

Indgår i turens pris: Transport, overnatning x 3 i Valencia på Hotel Ciscar, 4 x morgenmad, indgang til Museo Faller de Valencia og akvarium Oceanografic, aftensmad dag 3 incl. drikkevarer. Transport i Valencia foregår i egen bus / Metro. Metrokort incl.

                 Minimum 6 personer. Maximum 8 personer

Pris 465 Eur. Pr. person. + 60 eur. enk. værelse

Betaling 100 Eur ved tilmelding. Restbetaling senest d. 1 Marts 2020

Afgang: Almunecar kl. 07.00  Forventet hjemkomst d. 20/3 kl. 20.00