Costa Rica

Costa Rica
Mellemamerica
​Pure vida = Det simple liv

Afrejse 23/1 - til 8/2 - 2024

Rekvirer fuldt program samt rejsebeskrivelse
​på e-mail: 123tours@123tours.dk

16 dages rundrejse.  Forventet pris 23.850 DDK

Merpris for enkeltværelse 3.850 DDK

Costa Rica byder på helt vidunderlig natur, der lever så mange sjældne dyr, at du lige så godt kan opgive at tælle dem. Landet har tropiske regnskove, aktive vulkaner og skønne strande ved caribien og stillehavet. Vejret og naturen i Costa Rica er bare ikke som andre steder. Hovedstaden San Jose huser verdens største samling af den kostbare jade sten. Costa Rica har mange små hyggelige strandbyer med Bob Marley-stemning, fiskerbåde og god mad med alt godt fra havet men det er naturen som for alvor trækker. Oplev regnskoven oppefra på hængebroer og i svævebaner, eller nedefra til fods på trekkingture og i båd ned ad floden på udkig efter fugle, brøleaber, leguaner og dovendyr. Midt inde i landet tårner den flotte, kegleformede Arenal vulkan sig op. Regnskoven i Monteverde byder på vandretur på hængebroer højt over træerne. De sjældne dyr finder du i nationalparken Manuel Antonio.

Kort sagt: Denne rejse er for naturelskere
og eventyrer.

**********
Anmeldelser fra turen i April 2019
Hej Bent. Jeg har kun ROS til dig for en fantastisk god tur.
Med venlig hilsen Thea Christensen.
*********************

En helt igennem fantastisk tur - godt planlagt, en helt igennem fantastisk oplevelse, der kun meget varmt kan anbefales til andre, der ikke har oplevet Costa Rica.
Vi er ikke i tvivl om, at vi har set det man bør se og opleve i Costa Rica. Det hjælper også meget, at Bent Madsen selv er så engageret, men samtidig også er lydhør over for sine “gæster”.
Det er klart en stor fordel, at bussen og chaufføren følger med på det meste af rejsen, samtidig med at vi som rejsende kunne  “benytte bus og chauffør” på de tidspunkter, hvor “vi havde fri”.
Du kan kort og godt ikke få roser nok, men ..... på næste tur behøver man ikke de 2 sidste dage i San Juan. Efter vor mening, ville vi langt hellere have benyttet disse dage ved fx Stillehavet, hvorfra vi kunne køre direkte til lufthavnen for at tage hjem.
Mange hilsner, Linda og Michael
**************************

Det nu er to måneder siden vi vendte hjem fra en helt fantastisk tur til Costa Rica, tænker tit tilbage på de store oplevelser vi havde, har kun godt at sige om hele arrangementet også en tak til alle de søde rejsekammerater.
Sikken en oplevelse og sikken et land med så meget natur, dyr og fugleliv var der masser af, og vi fik set og oplevet det på nært hold.

En stor tak til dig Bent for vi fik lov at opleve et land der er meget forskelligt fra det vi før har rejst i. Du skal have mange roser for arrangementet, vi ses i Spanien til januar 2020. En stor hilsen til alle vore rejsekammerater og dig Bent , håber alle har det godt. Mange sommer hilsner. Flemming og Karna