Ronda

Ronda - Setenil De Las Bodegas
2 dages tur

I Ronda skal vi bl.a. besøge Puente Nuevo (Den kendte bro fra 1700-tallet), tyrefægterarenaen La Maestranza en af deældste Spaniens og paladset Casa del Rey Moro fra 17 tallet. I Setenil de las Bodegas ser vi de kendte husene som er bygget ind i klippevæggene samt de smalle gader op af skråningen.

Nogle af seværdighederne er på egen hånd.

Vi kører i bus fra Almuñécar til Ronda (ca. 3,5 time), undervejs gør vi et stop for at spise morgenmad.

Når vi ankommer til Ronda bliver vi tjekker ind på vores hotel. Umiddelbart efter mødes vi igen og går hen til den gamle bro og derefter til paladset. Derefter er resten af eftermiddagen er på egen hånd. Om aftenen mødes vi igen for at spise på  restaurant …?

Næste dag starter vi med at besøge tyrefægterarenaen og derfeter er der tid på egen hånd, til at udforske Ronda inden vi køre til Setinel de las Bodegas og ser de specielle huse som er bygget ind under klipperne.

Sidst på eftermiddagen ondag kører vi tilbage til Almuñécar og undervejs gør vi et stop, inden vi fortsætter det sidste stykke.

Afgang: Almuñécar busstation kl. 08.00
Hjemkomst næste dag kl. ca. 19.00

Pris: 135 Eur. Pr. person i dobbeltværelse. Enkeltværelse + 30 Eur.

Betaling: Depositum 50 eur. Pr. deltager ved tilmelding.

Indgår i prisen: Bustur, overnatning, 2 x morgenmad, indgang til paladset, indgang til tyrefægterarenaen, aftensmad med 3 retters menu  incl. drikkevare Frokost dag 1 og 2 for egen regning.

Deltagere: Minimum 20 Max. 55 Personer