Toledo, Cuenca, Aranjuez

Tirsdag - Onsdag - Torsdag 

3 dages tur i Castilla La Mancha provinsen.

Cuenca som er omgivet af Huècar og Jùcar floderne, er bl.a  kendt for de hæn-gende huse. Når vi krydser San Pablo broen på gåben, ankommer vi direkte til den historiske bydel med de historiske gader. Næste stop er Aranjuez  ved Tajo floden, som er kendt for det kongelige slot med det smukke haveanlæg. Vi fortsætter  mod Tolede,  den smukke middelalderby som kaldes også De tre kulturers by. Toledo har mange seværdigheder at byde på, bl.a  katedralen og Santo Tome med det berømte kunstværk af El Greco.  Mulighederne er mange.

Vi kører i bus fra Almuñécar til Cuenca (ca. 6 time), undervejs gør vi et stop for at spise morgenmad.

Når vi ankommer til Cuenca går vi over broen San Pablo og ser de hængende huse og derfra ind i den historiske by. Herfra er der tid på egen hånd til at se lidt mere af byen samt spise frokost.

Fra Cuenca fortsætter vi mod Aranjuez til det kongelige slot hvor, den nuværende konge overnattede på sin første bryllupsnat, omgivet af det smukke haveanlæg.

Derefter køre vi til Toledo til vores Hotel Carlos V *** som ligger i centrum ved borgen Alcàzar og umiddelbart efter indcheckning vil der være middag på hotellet.

Næste dag efter morgenmaden, møder vi vores lokale guide, (taler Skandinavisk) som tager os med rundt i de smalle brostens-belagte gader og viser os byen. Vi besøger bl.a. Santo Tome og katedralen hvor et af El Grecos berømte værker hænger. Derefter frokost og om eftermiddagen er der tid til at udforske byen på egen hånd. Om aftenen er der middag.

Næste dag efter morgenmaden kører vi udenfor byen og ser Toledo oppe fra, på den anden side af  floden Tajo. Her kan der tages nogle fantastiske billeder af byen. Vi køre tilbage til Toledo by, spiser frokost og lidt tid på egen hånd inden vi køre hjem.

Indgår i prisen: Bustur, overnatning, 3 x morgenmad, indgang til katedralen  og Santo Tomes kirken, 2 x aftensmad med 3 retters menu. Frokost dag 1 for egen regning.

Pris: 250 Eur. Pr. person i dobbeltværelse. Enkeltværelse + 30 Eur.

Betaling: Min. 75 eur. Pr. deltager ved tilmelding.

Betaling kan evt. foregå til vores konto i Danmark.

Afgang: Almuñécar busstation kl. 06.00  Hjemkomst dag 3 kl. ca. 20.00

Deltagere: Minimum 20 Max. 56 Personer