Carmona og Osuna

Osuna og Carmona (Sevilla provinsen)
2 dages tur.

 Tirsdag og Onsdag

       I Osuna skal vi bl.a. besøge El Coto las Canteras, Antigua Universidad og Museo de Arte Sacro. I Carmona besøger vi Puerta de Sevilla, Roman Amphitheatre, Santa Maria kirken med et lille museum og markedspladsen.
                        Nogle af seværdighederne er på egen hånd.
Vi kører i bus fra Almuñécar til Osuna (ca. 3,0 time), undervejs gør vi et stop for at spise morgenmad. Når vi ankommer til Osuna starter vi vores byvandring. Vi besøger bl.a. El Coto las Canteras, Antigua Universidad og Museo de Arte Sacro, og derefter er der tid på egen hånd til at udforske byen.
Næste dag skal vi besøge Carmona og udforske de forskellige seværdigheder. Vi besøger bl.a. Puerta de Sevilla ”Porten til Sevilla”, Roman Amphitheatre / Roman Necropolis ”Museum” og Santa Maria kirken og markedspladsen. Derefter har vi der tid på egen hånd til at se mere af byen.
Sidst på eftermiddagen onsdag kører vi tilbage til Almuñëcar og undervejs gør vi et stop inden vi fortsætter det sidste stykke hjem.

Endeligt program udleveres i bussen på vej til Osuna og Carmona.

Indgår i prisen: Bustur, overnatning i Osuna på hotel La Casona de Calderon , 2 x morgenmad, indgang til El Coto las Canteras, Antigua Universidad, Museo de Arte Sacro, Carmona, Puerta de Sevilla, Roman Amphitheatre og Santa Maria kirken. Aftensmad  med 3 retters menu incl. drikkevarer. Frokost dag 1 og 2 for egen regning.

Pris 160 Eur. Pr. person. Plus 25 eur. for enkeltværelse.
Betaling 50 Eur ved tilmelding.  Restbetaling senest d. 7 November

Afgang: Almunecar busstation kl. 08.00 opsamling langs kysten. Forventet hjemkomst næste dag kl. 19.00