Alpujarra bjergene

2 dages tur til Las Alpujarra.

Pampaneira, Soportujar, Trevelez, Laroles osv.

Vi køre fra Almunecar væk fra kysten og ud i bjergene til nationalparken Las Alpujarras hvor vores første stop er Soportujar, også kaldet Heksebyen ca. 1 times kørsel. Her skal vi på en lille byvandring, se heksene, dragen samt en lille grotte. Her spiser vi morgenmad og fortsætter til Capileira. I Capileira går vi samlet rundt i byen og derefter er der tid på egen hånd til at finde shopping-genet frem. Her spiser vi også frokost, inden turen fortsætter til Pampaneira. I Pampaneira skal vi på en byvandring, se familiegaden, den gamle vaskeplads og på besøg på en lille Chokoladefabrik. Vi overnatter i Pampaneira.

*********
Næste dag fortsætter vi vores rundtur i Alpujarras bjergene, hvor vores første stop er ved ”den røde flod” og den lille Emita, Fuente Agria. Derfra køre vi til Trevelez, hvor vi skal besøge en skinkefabrik med rundvisning, se en lille film og får smagsprøver. Fra Trevelez køre vi til Laroles, hvor vi besøger et lille mikrobryggeri som laver øl på Chirimoya frugten fra Almunecar. Inklusiv smagsprøver. Fra Laroles kører vi gennem det flotte landskab hvor mandel træerne blomstre, til Bodega Cuatro Vientos (De 4 vinde), hvor vi ser deres museum og får vinsmagning. Efter vinsmagningen går turen tilbage til Almunecar. 
Endeligt program udleveres i bussen på vej til Alpurarra bjergene.

Indgår i turens pris: Bustur, overnatning, 2 x morgenmad, entre på diverse seværdigheder, aftensmad med 3 retters menu inklusiv drikkevarer, ølsmagning samt vinsmagning. Frokost dag 1 og 2 for egen regning.
Antal deltagerer: Minimum 15 / Max. 28 personer

Husk pas

Pris 145 Eur. Pr. person. 25 Eur ekstra for enkeltværelse.
Betaling 50 Eur ved tilmelding. Restbetaling senest d. 17 Oktober 2019
Afgang: Almunecar busstation kl. 08.00   Forventet hjemkomst kl. ca. 20.00