Afrikatur

Turen går til Melilla
(Melilla, på Afrikas Nordkyst)

Onsdag - Torsdag - Fredag


3 dages tur

Melilla er en lille selvstyrende Spansk enklave beliggende i Nordafrika.
Der er mulighed for at besøge La Ciudadelas fæstningsværker, besøge diverse museer, Gurugu-bjerget som er beboet af en abekoloni eller hvad med en afstikker til Nador i Marokko kun 11 km. fra grænsen?
Eller bare ose rundt i byen og se på diverse forretninger.
Der er mange muligheder. Alle seværdigheder er på egen hånd.

Vi sejler fra Motril til Melilla ca 4,5 time. Ved ankomst til Melilla går vi op til vores hotel Anfora, som er et 3* hotel.
Efter at vi er blevet tjekket ind på vores hotel, er der aftensmad, hvor der serveres en 3 retters menu med drikkevarer.

Dag 2. Næste dag er der planlagt en lille togtur rundt i byen. Derefter er resten af dagen på egen hånd til at udforske Melilla. Er der stemning for at tage til Nador kun 14 km. fra grænsen i Marokko tager vi offentlig transport.
Om aftenen mødes vi kl. 20.00 for at spise på restaurant …… (Oplyses senere)

Dag 3. Efter morgenmad tjekker vi ud fra vores hotel, men har frem til kl. 14.00 til at se mere af byen, inden færgen sejler tilbage til Motril.

Indgår i prisen: Sejltur, 2 x overnatning, 2 x morgenmad, 2 x aftensmad med drikkevarer. Rundtur med minitog. Frokost dag 2 og 3 for egen regning.

Transport til Motril havn foregår i egne biler. Undertegnede kordinerer samkørsel. Bilerne som holder indenfor havneområdet er under opsyn.

Afgang: Almuñécar ”Helikopterpladsen” kl.13.00
Forventet hjemkomst dag 3: Almunecar kl. ca 21.00

Pris pr. person i dobbeltværelse 275€ - Enkelt værelse: Tillæg 40€