Portugal, Lissabon

Mandag til Torsdag 

4 dages tur.

Tower of Belém, Monumentet for opdagelser,  Jeronimos - klostret, Santa Justa elevatoren, Oceanarium, Cabo de Roca og byen Sintra med paladset.

Alle ovenstående seværdigheder indgår i turen men der er masser af andre muligheder for den eventyrlystne, fx. en tur med den gamle sporvogn.

Dag 1. Vi kører i bus fra Almuñécar til Lissabon (ca. 9,5 time), undervejs holder vi diverse stop for bl.a. at spise morgenmad og frokost. Når vi ankommer til Lissabon, bliver vi tjekket ind på vores hotel og der er mulighed for et lille ”break” inden vi skal ud og spise.

Dag 2. I dag skal vi besøge det historiske Belém kvarter hvor bl.a. Vasco da Gama stod til søs, kong Manuel d. 1 stod og ventede på søfarernes hjemkomst og Jeronimos klosteret. Derfra fortsætter vi til Oceanário som er Europas største akvarium som blev opført i forbindelse med verdensudstillingen Expo98 i 1998. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 3. I dag skal vi køre til Cabo de Roca som er Europas vestligste punkt med sin flotte natur og stejle klipper. På tilbagevejen til Lissabon gør vi stop i Sintra som er omgivet af skovklædte bjerge, frodig vegetation og som bl.a. har haft besøg af vores egen H.C. Andersen. Her skal vi besøge kongepaladset der er opført i en blanding af maurisk og gotisk stil og hvor man på lang afstand kan se de 2 store koniske skorstene. Herfra fortsætter vi til Lissabon hvor resten af dagen er på egen hånd.

Dag 4 køre vi retur til Almunecar med diverse stop undervejs.

Afgang fra Almunecar busstation kl. 08.00 Forventet hjemkomst dag 4 kl. 20.00

Indkluderet: Bustur, overnatning med morgenmad, entre til diverse seværdigheder og museer, samt aftensmad dag 1 og 3

Ikke indkluderet: Frokost alle dage og aftensmad dag 2

Endeligt program udleveres i bussen på vej til Lissabon.    Husk Pas

Pris  275 Eur. Pr. person i dobbeltværelse. Enkeltværelse + 30 Eur.

Deltagere: Minimum 25 Personer    Max. 56 Personer