Välkommen till 123tours

123tours är en researrangör i Almuñécar med bas i Almuñécar, 
och våra turer börjar härifrån, om inte annat anges ..

123tours grundades i januari 2014 och har efter en lugn start ökat utbudet av resor och det har varit fantastiskt. Vi har i flera år planerat och genomfört många turer och våra kunder har varit nöjda, och vi har fått många bra förslag för framtida resor. Tack.

Det har varit några lärorika år för oss och alla våra kunder har varit mycket positiva och engagerade, så nu finns det något att leva upp till. Redan från de första månaderna i 2014 etablerade 123tours kontakt med bland andra den Danska kyrkan öster om Malaga, Margrethe-kyrkan i Fuengirola, Club Nordico, Nordfyns højskole, Broderlogen nr. 117 Fredericia, olika vandringsgrupper och andra intresseorganisationer.
Som en nyhet är det nu möjligt att tillgodose önskemål från stora och små grupper, från 8 personer som har egna förslag till resor och upplevelser. Vänligen kontakta oss för att diskutera dina önskemål. Vi är alltid lyhörda. Spanien och Andalusien, har mycket att erbjuda. Här är det bara fantasin som sätter gränserna.

Undertecknad kan träffas varje torsdag mellan kl.12:00 till 14:00 på restaurang La Jarana (framför Solbank) eller på Chinasol tisdag kl. 11.00, Almuñécar för att få information, anmäla sig och betala resor.
Med vänlig hälsning
Bent Madsen

Other languages - idiomas diferentes

To see the pages of 123tours in other languages, please right-click on the mouse and choose 'translate' and your preferred language.
Para ver las paginas de 123tours en otro idiomas, por favor, pulsa el botón derecha en el ratón, elige 'traducir' y su idioma preferido