Afrikatur

Melilla (Afrika) 
”För äventyrare”

Onsdag -Torsdag – Fredag

3 dagars tur.

Melilla är en liten spansk stad med självstyre som ligger i norra Afrika. Där kan man besöka fästningen La Ciudadela, diverse museer, Guruguberget som är bosatt av en apkoloni, eller hur skulle det vara med en avstickare till Nador i Marocko bara 13 km från gränsen? Eller bara ströva runt i byn och titta i butiker. Möjligheterna är många. 
Alla sevärdigheter är på egen hand.

Vi tar färjan från Motril till Melilla, det tar ca 4,5 timme. Vid ankomst till Melilla går vi till vårt hotell, Anfora, som är ett 3* hotell. Efter att vi har checkat in, får vi kvällsmat som består av en 3 rätters meny med tillhörande dryck.

Dag 2. Nästa dag har vi planerat en liten rundtur i tåg i byn. Därefter får ni utforska Melilla på egen hand. Om vi är sugna på att åka till Nador i Marocko åker vi med offentliga transportmedel. På kvällen äter vi tillsammans på restaurang.....?..... Kl. 20.00.

Dag 3. Efter frukost checkar vi ut från hotellet, men vi har fram till kolckan 15.00 på oss för att se mer av byn, innan vi tar färjan tillbaka till Motril.

Ingår i priset: Färja, 2 nätters övernattning, 2 x frukost, 2 x kvällsmat med dryck. Rundtur med minitåg. Lunch dag 2 och 3 för egen räkning. Transport till hamnen i Motril i egna bilar. Vi koordinerar samkörsel. Bilarna som parkeras innanför hamnområdet står under uppsyn.

Pris per person i dubbelrum 275 euro. Enkelrum: 40 euro extra. 
Betalning vid anmälan.  Minimum 8 personer.
Kom ihåg era pass.

Avgång: ”Helikopterplatsen” Almunecarkl. 13.00
Förväntad hemkomst kl. ca. 21.00